Köpvillkor

AA Sport AB följer distans & hemförsäljningslagen (www.konsumentverket.se) har ni frågor kring våra köpvillkor vänligen kontakta oss.

Ångerrätt, öppet köp.
Ni har alltid 14 dagars ångerrät på varor ni beställt hos oss, räknat från dagen då ni hämtade ut paketet. 
Detta förutsatt att varan ni returnerar inte är skadad, använd eller har annan åverkan som orsakats av kund som gör att vi inte kan sälja varan.
Vid ångerköp återbetalar vi varan inom 5 arbetsdagar efter att vi mottagit returen. 

Betalsätt
Vi sammarbetar med två betalningslösningar Klarna AB och Payson AB. Båda två är stora ledande Svenska aktörer inom betallösningar. 

  • Betal och kreditkort samt direktbetalning med internetbanken hanteras av Payson AB som är Verfied by VISA, Mastercard Secure, Trustwave godkänd, PCI DSS. 
  • Faktura 14 dagar genom Klarna AB kostar 29kr i avgift. Läs klarnas villkor här
  • Klarna konto, delbetala 3-24månader och betala i egen takt. Läs klarna konto villkor här

Leveranser
Vi skickar alla varor med schenker privpak och har två olika enhetsfrakter 49kr eller 79kr vid större produkter, undantaget speciella kampanjer. Varorna skickas till utlämningsställe med SMS avisering.

Leveranstid
Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar och ibland 3 dagar för leveranser till norra norrland och gotland. Lagervaror skickas samma dag som beställning görs fram till kl 15.00, i annat fall nästkommande arbetsdag. Beställningsvaror har en leveranstid på ca2-4 arbetsdagar. (vi reserverar oss för eventuellt slutsålt på beställningsvaror som vi inte kan påverka)
 

Reklamation 
Skulle ni få en skadad vara levererad så ber vi er omgående kontakta vår kundtjänst. Vi ersätter er med antingen en ny vara eller så får ni pengarna tillbaka.
Fraktkostnad som uppstår vid reklamation står vi för genom att skicka er en retursedel ni sätter på returen och lämnar in till postens ombud. Vid 
godkänd reklamation skickas en ny vara inom 2 arbetsdagar eller återbetalar vi er inom 5 arbetsdagar. Viktigt är att ni INTE skickar tillbaka en vara för 
reklamation utan att först kontakta oss så vi kan följa returen. 

Priser
Alla priser är SEK inkl moms. Det priset som är satt på produkten den dagen en beställning görs är det som gäller oavsett ev tidigare justeringar eller kampanjer. 

Personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen måste vi be er att samtycka till att vi behandlar uppgifter om er. De personuppgifter ni lämnar till oss (namn, adress, ev personnummer och telefonnummer) använder vi för att hantera er beställning, leverera varan och för faktura göra en enkel kreditprövning. Har ni godkänt att ta del av "nyhetsbrev" i kassa skickar vi erbjudande om våra produkter. Ni kan närsomhelst avsäga er nyhetsbrev eller begära att vi tar bort eller korrigerar personuppgifter som finns hos oss. AA sport kommer aldrig att sälja eller byta uppgifter med tredje part utan endast använda internt vid beställning. Genom att godkänna AA sports köpvillkor samtycker ni till ovanstående. 

Tvister
Vår målsättning är att alla våra kunder skall bli nöjda. AA sport AB följer ARN allmäna reklamationsnämndens beslut om det skulle uppstå en 
situation där oberoende part bör bedömma t.ex. en reklamation. Detta hör så klart till undantagsfall.

Bilder
AA sport arbetar hårt för att alla våra bilder skall återspegla produkternas verkliga utseende. Men det kan förekomma avvikelser i färgnyanser och liknande, men det är inte vanligt. 

Transportskada
Skulle ni upptäcka stora hål eller stora skador på emballaget vid en leverans vänligen kontakta oss direkt så vi kan anmäla försändelsen. 

Felskrivningar
AA sport reserverar sig för ev felskrivningar. Vi blir glada om ni meddlear oss i fall ni upptäcker sådant så vi kan korrigera.